Omamljeni rekreatori Super Kampa

2 min read

Kako portal „Istina“ nezvanično saznaje, rekreatori beogradske agencije „Super turs“ , javnosti poznatiji kao SUPER KAMP, sinoć oko 22.30 časova uhapšeni su u Perućcu. Naime, N. U. 1995. godište, S. B. 2004. godište i D. M. 2003. godište, zatečeni su bez ličnih dokumenata, a nakon pretresa od strane službenih lica, kod navedenih rekreatora, pronađeno je pet kesica marihuane. Odmah su po služenoj dužnosti privedeni u policijsku stanicu u Bajinoj Bašti. Nakon istrage, utvrđeno je da je marihuna u vlasništvu D. M. koji je to i priznao, dok su N. U. i S. B. pušteni na slobodu. Upitani šta rade i čime se bave, jednoglasno su odgovorili da rade kao rekretaori u Super Kampu, a trenutno su angažovani preko navedene agencije da vode grupu dece, koja je smeštena u „Mitrovcu“ na Tari, odmaralištu koje posluje u sklopu Centra dečjih letovališta grada Beograda, čime se direktno i Centar dovodi u nezavidnu situaciju.

Rekretaori svakodnevno rade sa velikim broje dece, koja su predškolskog i školskog uzrasta, a konzumiranjem nedozvoljenih sredstava,ugrožavaju prvenstveno bezbednost dece, a istovremeno dovode u problem i ugled Centar dečjih letovališta, kao društveno odgovorne institucije, koja se decenijama unazad bavi isključivo dečjim turizmom.

Podsećanja radi, Super Kamp je agencija koja deluje na teritoriji cele Srbije, a i u inostranstvu i primarna delatnost im je rad sa decom, a nemaran pristup prema najosetljivijom kategoriji društva, direktno ugrožava bezbednost najmlađih. Ovo nije prvi put da se rad agencije dovodi u pitanje, jer su javnosti odavno poznati po mnogim negativnim referencama.

Među roditeljima dece sa kojom trenutno rade pomenuti rekreatori, vlada veliki strah i panika jer su, kako kažu, problemi koje imaju sa Super Kampom sve učestaliji, a cene za rekreativne nastave koje organizuju su sve veće.

Kako portal „Istina“ saznaje u planu je i izdavanje naloga za pretres sobe u odmaralištu „Mitrovac“ na Tari u kojoj su smeštena navedena lica. Na osnovu datih izjava od strane gore imenovanih, sumnja se da u sobi skladište ostatak marihuane, što bi stvorilo dodatne probleme ovoj ustanovi.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours