Produžen pritvor trojici braće koja se sumnjiče za teško ubistvo

2 min read

Trojici braće iz Ćićevca osumnjičenoj da su 9. maja u saizvršilaštvu ubili Radmilu J. (51) iz Jagodine, produžen je pritvor.

Teško povređena žena nađena je u kući svog partnera M. Đ. (63), ali su vrlo brzo za stravičan zločin osumnjičena i njegova dva rođena brata D. Đ. (65) i D. Đ. (45), koji žive u istom dvorištu, pišu Novosti.

Za sada je poznato da je žrtva izdahnula u Opštoj bolnici Kruševac, gde je primljena sa teškim povredama. Preliminarni rezulati obdukcije ukazali su da je preminula od posledica višestrukih udaraca po glavi i po telu.

– Koja je od tih povreda bila kobna, i ko je kakvu ulogu imao u izvršenju krivičnog dela biće poznato posle dodatnih analiza tragova krvi, navodi izvor Novosti.

– Za sada se sumnja da je žena prvi put udarena ispred kuće svog partnera, a da je potom druge udarce dobila u samoj kući.

Kako se saznaje, neposredno posle ubistva, istražitelji su pronašli krvavu odeću sakrivenu u senu. Potom je otkriveno i više drvenih predmeta koji potencijalno mogu biti sredstvo kojim je izvršeno ubistvo: trupac, skraćena lopata i drugo.Svi ovi predmeti prosleđeni su na veštačenje DNK i krvnih mrlja, koje konkretnije mogu da rekonstrušu krvavi događaj. Saslušanja osumnjičenih nisu dovela do razrešenja slučaja: Milašin Đ, se branio ćutanjem, dok su Dušan Đ. i Dejan Đ. davali oprečne i nelogične izjave u pokušaju da opišu šta se dešavalo kobnog dana.

Komšije iz Kopaoničke ulice u Ćićevcu, gde je skromno domaćinstvo postalo mesto zločina, posvedočili su za list da su braća imala istorijat problematičnog ponašanja. Osumnjičeni partner je sam pozvao hitnu pomoć i komšijama ispričao da njegovoj partnerki nije dobro.

Izvor:Kurir/Novosti
Foto:Pixabay

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours