Seka Aleksić ispunila obećanje i pojavila se kao pratnja na maturi devojčice koja je trpela vršnjačko nasilje

2 min read

Pevačica Seka Aleksić nedavno je oduševila čitavu Srbiju nakon što je reagovala na priču devojčice iz Vrbasa koja je trpela vršnjačko nasilje i poslala snažnu poruku za ovu važnu društvenu temu.

Naime, devojčici romskog porekla učenici škole koju pohađa poklonili su bakarnu žicu uz komentar: „Tvoji svakako skupljaju bakar, pa da doprinesemo“.

Pored toga, devojčica je ostala i bez pratnje za maturu, a nakon što je ova priča dospela u javnost Seka Aleksić se oglasila i rekla da će ona biti pratnja ovoj devojčici na maturskoj večeri.

Seka Aleksić je sada ispunila obećanje. Ona je na svom Tviteru objavila snimke iz Vrbasa, gde ju je dočekala porodica devojčice koja je zbog diskriminacije vršnjaka ostala bez pratnje za matursko veče.

Članovi porodice maturantkinje bili su oduševljeni Sekinim prisustvom, a kada se pevačica pojavila na skupu maturanata kao pratnja devojčice svi su bili zadivljeni gestom.

Podsetimo, kada su mediji preneli vest da su učenici osmog razreda O.Š. „Petar Petrović Njegoš“ iz Vrbasa vršnjaci „poklonili“ bakarnu žicu, a da je dečak koji je trebalo da bude pratnja „ispalio“, javila se Seka. „Evo ja ću sa njom na maturu! Gde je ta devojčica“, napisala je pevačica tada na Tviteru, a akciju su podržale mnoge javne ličnosti, koje su takođe poručile da žele na malu maturu u Vrbas.

Izvor:N1
Foto:Instagram

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours